BIODOM 27EBiodomove inovativne tehnologije uzrok su brojnih novih i ispitanih rješenja vašeg grijanja koja su korak naprijed u postizanju energetske učinkovitosti. Biodom 27 E nudi štedljiv koncept rada s naprednom integriranom regulacijom koja automatski prilagođava parametre tako da se s gorijevanje uvijek odvija u optimalnim i kontroliranim uvjetima, uz visok stupanj učinkovitosti zbog mogućnosti neprekinutog i kontroliranog rada u području modulacije između djelomičnog do punog opterećenja.

Rezultat toga su manja i kontrolirana potrošnja goriva, manje emisije i manji nastanak štetnih plinova čak i kod različitih vrsta peleta. Automatskim paljenjem i regulacijom u cijelosti upravlja mikroprocesor koji neprekidno nadzire vrijednosti temperature dimnih plinova, primarnog i sekundarnog zraka, podtlaka u ložištu te uvijek postiže optimalno sagorijevanje. Kotao vam nudi suvremenu tehnologiju koja ispunjava sve zahtjeve propisa o zaštiti okoliša, kao i sva očekivanja montera i korisnika. Suvremeno dizajniran vanjski izgled, jednostavno održavanje, pouzdan rad te ušteda troškova grijanja na godišnjoj razini argumenti su koji će vas sigurno uvjeriti.
 
Kotao BIODOM 27E: TEHNOLOŠKO POSTIGNUĆE KOJE ZADOVOLJAVA NAJSTROŽE KRITERIJE NORMATIVA EN 303-5 klasa 5.
BIOLOGIC

Sustav upravljanja BioLogic automatski regulira - prilagođava parametre i tako brine za optimalan rad. To znači da se kod promjene uvjeta rada uzrokovane kvalitetom i ogrjevnom vrijednošću peleta ili promjenom podtlaka dimnjaka zbog vremena ili atmosferskog tlaka ne smanjuje učinak. Zbog stalnog automatskog reguliranja tj. programiranja, rad i iskorištenje goriva uvijek su optimalni.

BioLogic osigurava praćenje i kontrolu:
  • unesenog peleta i gustoće zraka za sagorijevanje
  • podtlaka dimnjaka
  • kvalitete peleta prema ogrjevnoj vrijednosti, vlažnosti i duljini
  • prijenosa topline s dimnih plinova na vodu
  • rada i sagorijevanja u plameniku

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte! Pošaljite upit »